-10% -os kedvezményt biztosító 5 alkalmas kupont kap minden jelentkező.

Feliratkozom!
gyogyasz.com
Kedvencekhez adom Beállítom kezdőlapnak
E-mail cím:
Jelszó:
 
Regisztráció
Jelszóemlékeztető
This text will be replaced by the flash music player.
Zene BE
vissza a szolgáltatásokhoz
Gerincsérv

Csontkovácsolás jó eredményeket hoz a következő betegségek esetén:

 • Gerincferdülés
 • Lumbágó
 • Gerincsérv
 • Isiász
 • Idegszál becsípődés
 • Lúdtalp
 • Lábzsibbadás
 • Alagút szindrómák
 • Lábba sugárzó fájdalom
 • Terhességi derékfájás
 • Kézzsibbadás, ujjzsibbadás
 • Migrén, szédülés
 • Hátfájás, derékfájás
 • Ízületi kopások megelőzhetőek
 • Ízületi mozgás beszűkülése

Ízületi panaszai esetén hívja a csontkovácsot, hiszen a fájdalmat az esetek nagytöbbségében szinte egy csontkovácsolás megszünteti!

Az egyre erősödő fájdalmak többnyire izom eredetűek. A szervezet akaratunktól függetlenül automatikusan igyekszik rögzíteni, fixálni az elmozdult ízületeket a környező izomkötegek görcsbe feszítésével. Helyretenni nem tudja a szervezet, csak a csontkovács. Azért jelez, fáj, hogy pihentessük. Tapasztalatok szerint a tüneti kezelések, a csontok-ízületek kezelésének kihagyása nemhogy enyhítené a fájdalmakat, hanem gyakran a problémák súlyosbodásához, további szövődmények kialakulásához, túlterheléshez vezet.

Csontkovács

Gerinc vagy ízületi panaszok esetén, előzetes bevezető masszázzsal előkészítem az izmokat és ízületeket a további beavatkozásokra. Speciális toló nyomó mozdulatokkal ellazítom azokat a merev, letapadt izmokat, amik a fájó ízületet körülveszik. Ezzel olyan helyzetet teremtek, hogy az elmozdult, összecsúszott csigolyák, ízületek maguktól is helyre mozduljanak. Ha pontosan akarom megfogalmazni a történteket nem is csontkovácsolás történik hanem inkább az ízületek tehermentesítése. A csontokat nem kovácsolom hanem segítek nekik a pontos pozíció újbóli elfoglalásában.

A nyelvhasználat nevezi úgy, hogy csontkovácsolás, valójában inkább ízület karbantartás (csontrakás). Hatására megszűnnek azok a fájdalmak, amik a különböző kényszertartásokat eredményezik, a hát, térd, vállfájás, vagy egyéb ízületi panaszok pl. gerinc és porckorong sérv. Véget ér a krónikus fejfájás és a fáradékonyság Ízületkarbantartás hatására. Az esetek többségében elkerülhető a gyógyszeres kezelés, vagy akár a műtét.

A fájdalom nem a betegség, hanem csak annak a kijelzése, elengedhetetlen része az emberi szervezet működésének, jelzi, hogy az ízületek elmozdultak a helyes, anatómiailag ideális helyzetükből. Jelzi, hogy elindult egy folyamat, melynek során egyre komolyabb elváltozások, súlyos szövődmények alakulhatnak ki.

Sokan mesélik kezelések utáni élményként. "Azok a problémáim is megszűntek, amiről nem is beszéltem." Már annyira hozzászoktak a kellemetlen érzésekhez, hogy nem is gondolták ez valaha megváltoztatható. Népi nyelvhasználattal nevezik ezt a technikát úgy, hogy csontkovácsolás, az alkalmazója a csontkovács.

A csontkovácsolás ma világszerte virágkorát éli. Szervi elváltozásnál gyakran a hozzátartozó csigolya elmozdulását korrigálja a csontkovács. Ezáltal a csontkovácsolás okot tud kezelni, ami messze előre mutat az orvoslás történetében.

Csontkovács a fájdalomat produkáló tartó és mozgató szervrendszeri elváltozásokat (fájdalmakat) manuálterápiával (csontkovácsolás: kézzel végrehajtott szabályos mozdulatok) végzi. Csontkovácsolás tőrténelme ezerévekre tekint vissza. Csontkovácsolás már a történelmünk korai szakaszaiban is jelentős eredményeket hozott. A csontkovácsolás több elnezezése is ismert, csontrakás, izület karbantartás, repoziciós masszázs.


A csontkovács meghatározása itt
lap tetejére vissza a szolgáltatásokhoz
Érdekesnek találod? Oszd meg barátaiddal is!
Megosztás
Csontkovács   -   Masszázs   -   Stressz   -   Stresszoldás   -   Talpmasszázs