-10% -os kedvezményt biztosító 5 alkalmas kupont kap minden jelentkező.

Feliratkozom!
gyogyasz.com
Kedvencekhez adom Beállítom kezdőlapnak
E-mail cím:
Jelszó:
 
Regisztráció
Jelszóemlékeztető
This text will be replaced by the flash music player.
Zene BE

Akkupunktúrás addiktológia

Ez az a technika, amit általában más természetgyógyász szolgáltatásokkal is érdemes kiegészíteni.
A kezelés célja, hogy a különféle lelki zavarokkal és drogokkal terhelt betegek részére a komplex öngyógyító programot kiegészítsük fül akupunktúrás programmal.

Arcdiagnosztika

Az arc és a test más területei az egészségi állapot tükre. Bizonyos területein a betegségek jól látható nyomokat hagynak. Ezekből a jelekből a természetgyógyász tud olvasni. Az eljárást arc, vagy test diagnózisnak, vizuáldiagnosztikának hívják.

Autogén tréning

Ha az ember elsajátítja az autogén tréning tudományát és kiegésziti a természetgyógyász kezeléseket gyorsan meg tudja szűntetni a stresszhatásokat, a feszültséget.
Elegendő lesz 15-20 perc a teljes pihenéshez, az erő visszanyeréséhez.

Belső utazás

Belso utazás a lélek szabadságáról szól.
Arról, hogy olyan életet élhessünk, amire mindig is feltétel nélkül vágytunk.
A Belso utazás ehhez ad a természetgyógyász kezében gyakorlati útmutatót és segítséget a betegnek.

Bioenergetikai kezelés

A bioenergetika története az írott történelem legrégebbi korszakáig nyúlik vissza.
A természetgyógyász célú felhasználása mellett ma már számos alkalmazási ágazata ismert. Az energiával való gyógyítás legvilágosabb, leginkább egyértelmű formáját jelenti a spirituális vagy szellemgyógyászat.

Biomasszázs, szeretetmasszázs

Bioenergetikai technikák között a természetgyógyász kezelések egyik leg hatékonyabbja. A szeretetmasszázs lényege, hogy testi, szellemi, lelki energiáinkat harmonizálja, egyensúlyát helyreállítsa. Az energiák kiegyenlítéséről, harmonizálásáról van szó.

Csontkovácsolás

A fájdalommal járó tartó és mozgató szervrendszeri betegségek manuálterápiával (kézzel végzett szakszerű fogások, azaz csontkovácsolás) történő gyógyításnak tényleges eredete több ezeréves múltra tekint vissza. Masszázs már a történelmünk korai szakaszaiban is jelentős helyet foglalt el a természetgyógyászat rendszerében. A mai természetgyógyászat is előszeretettel alkalmazza minden téren.

Fülgyertya, testgyertya

Betegségtünetek alakulnak ki, amelyek elsősorban fájdalmat és egyéb kellemetlen érzést, komplett tünet együttest produkálnak. A természetgyógyász gyertyázással ezeket gyorsan és hatásosan meg tudták szüntetni.

Hasmasszázs

A hasmasszázs óriási előnyökkel jár: A természetgyógyász segít vele kiegyensúlyozni az emésztőrendszer működését; csökkenti a túl aktív és serkenti a túl renyhe bélműködést.

Kneipp kúra

A Kneipp-terápia alapítójáról, Kneipp tiszteletesről (1821-1897) kapta a nevét. Természetesen nem ő volt az első, aki a természetközeli gyógymódokról gondolkodott. A természetgyógyász ma is szívesen ajánlja. Más módszerek híján már a korábbi évszázadok orvosai is arra kényszerültek, hogy a természethez nyúljanak vissza.

Köpölyözés

A köpölyözés ismét aranykorát éli a természetgyógyász kezelések között. A régi időkben, szokásos gyógyeljárás volt mind a nyugati, mind a keleti gyógyításban. Kínában a Ling - dinasztia korából, i.sz. 281-bol maradtak feljegyzések róla. 1945-ig Hazánkban is elterjedt volt, és a hagyományos orvosi gyakorlatban is használták.

Lélek gyógyítása

A betegség nem más, mint az agynak a környezeti tényezők alapján adott biológiai válaszreakciója. Évek óta természetgyógyász szemmel figyelem a környezetemet és ennek kapcsán tökéletesen egyetértek a következőekkel.
A testben minden elváltozásnak biológiai oka és értelme van, amit a lélek vezérel az agyon keresztül.

Magneter kezelés

A MAGNETER készülék elektromágneses impulzusokkal harmonizálja, felerősíti a meggyengült szervezetet, ezáltal az egészséges működést segíti. Magneter elpusztítja nem kívánt kórokozókat, elősegíti a relaxációt

Masszázs

Masszázs az egyik legrégibb és legmegnyugtatóbb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) technika, a betegségek gyógyítására megelőzésére és, az egészségünk megőrzésére és jobbítására.

Meditatív technikák

Egyre inkább minden természetgyógyász elfogadott ténynek tekinti, hogy a betegségeknek minden esetben megvannak a lelki okai. Ezekben az esetekben, mint természetgyógyász legfontosabbnak a lélek megnyugtatását, és a helyes önértékelés, önkép kialakítását tartom

Méregtelenítés lúgosítással

A szervezetének természetgyógyász szempontok szerinti állapotát a sav - lúg egyensúly határozza meg. A leggyakoribb állapot az elsavasodás, amin a lúgosítással tudok segíteni. A jó méregtelenítés hatékonyabbá teszi a táplálék feldolgozását, kiegyensúlyozottabbá válik az anyagcseréje, erősebb az immunrendszere és javulni.

N.S.T. Stresszoldás /Neurostructural integration technique/

Mit tehet a természetgyógyász a beteg érdekében a stressz ellen? A mai rohanó életmódunknak köszönhetően testünk folyamatosan különféle stressz-hatásoknak van kitéve, amelynek következtében állandóan feszült állapotban vannak izmaink, belső szerveink, idegrendszerünk, stb.

Radiesztézia

Természetgyógyász, bioenergetikus radiesztétaként vizsgálom az Ön szervezetére ható és környezetében jelenlévő káros vagy hasznos sugárzásokat. Ezeknek a radiesztéziai méréseknek a tükrében állítom össze a természetgyógyász bioenergia kezelések menetét. A természetgyógyászat elválaszthatatlan része, ez által a bioenergetika alapjának is tekinthető.

Reflexológia

A reflexológiát (talpmasszázs) a természetgyógyász nemcsak különféle betegségek gyógyítására használja, hanem állapotfelmérésre és megelőzésre is. A reflexológia az emberi test minden egyes részének megfelelő működésére kiható, természetgyógyász által, reflexzónák masszírozással történő ingerlésének tudományos technikája.

Regresszió

A betegekkel folytatott mély lelki kitárulkozások közben ismertem fel, hogy a természetgyógyász kezelések hatékony módszerei között jelentős helyet foglal el. Emléksúly, megélt vagy elképzelt negatív élmény, ami hatással van az ember idegrendszerének a működésére. Ha az ember életében hirtelen váratlanul megrázó rossz emléket szerez, s ez őt nagyon megviseli.

Szellemgyógyászat

A természetgyógyász kezelések egyik leg hatékonyabb eszköze a szellemgyógyászat. Olyan betegségek esetén, ahol a mai racionális ismereteink kevesek emberi megoldásra bizony egy magasabb intelligenciához kell fordulnunk. Ez a szint valamennyiünkben megvan, hiszen hordozunk mindnyájan egy cseppet belőle, és ez nem más, mint a szellem szint.

Szín, fény és kristályterápia

Szín fény és kristályterápia nagyszerűsége az, hogy mindhárom terápiás eljárás pozitív együttes eredményeként a kezelés alatt mind a kliens, mind a természetgyógyász a megváltozott tudatállapot következtében a téridő egyidejűségben van. Így lehetőség van arra, hogy a múltban és a jövőben is regresszív és progresszív terápia kerüljön megvalósításra.

Talpmasszázs

A talpmasszázs több ezer éves múltra visszatekintő, tapasztalaton alapuló tudomány. Segítségünkre van a teljes ember szemlélésében, és ezért a holisztikus gyógymód kialakításában.100% pénzvisszafizetési garancia!

Amennyiben nem elégedett az első természetgyógyász kezeléssel,
annak ellenértékét nem kell megfizetnie.

Több száz elégedett és visszatérő páciens bizonyítja a - felesleges méreganyagok nélkül is rendkívül hatásosan alkalmazott - holisztikus szemlélettel, az emberek testi-lelki harmóniájának helyreállítását elősegítő természetgyógyászat, természetes gyógymódok, terápiák és a regeneráló masszázs sikerességét. Válassza ki a leginkább rokonszenves kezelési formát a kínálatból!

Csontkovács   -   Masszázs   -   Stressz   -   Stresszoldás   -   Talpmasszázs