Események

Február 2016
H K Sze Cs P Szo V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Természetgyógyász szolgáltatások

Ez az a technika, amit általában más természetgyógyász szolgáltatásokkal is érdemes kiegészíteni.

A kezelés célja, hogy a különféle lelki zavarokkal és drogokkal terhelt betegek részére a komplex öngyógyító programot kiegészítsük fül akupunktúrás programmal.

Az arc és a test más területei az egészségi állapot tükre. Bizonyos területein a betegségek jól látható nyomokat hagynak. Ezekből a jelekből a természetgyógyász tud olvasni. Az eljárást arc, vagy test diagnózisnak, vizuáldiagnosztikának hívják.

Ha az ember elsajátítja az autogén tréning tudományát és kiegésziti a természetgyógyász kezeléseket gyorsan meg tudja szűntetni a stresszhatásokat, a feszültséget.
Elegendő lesz 15-20 perc a teljes pihenéshez, az erő visszanyeréséhez.

Belso utazás a lélek szabadságáról szól.
Arról, hogy olyan életet élhessünk, amire mindig is feltétel nélkül vágytunk.
A Belso utazás ehhez ad a természetgyógyász kezében gyakorlati útmutatót és segítséget a betegnek.

A bioenergetika története az írott történelem legrégebbi korszakáig nyúlik vissza.
A természetgyógyász célú felhasználása mellett ma már számos alkalmazási ágazata ismert. Az energiával való gyógyítás legvilágosabb, leginkább egyértelmű formáját jelenti a spirituális vagy szellemgyógyászat.

Bioenergetikai technikák között a természetgyógyász kezelések egyik leg hatékonyabbja. A szeretetmasszázs lényege, hogy testi, szellemi, lelki energiáinkat harmonizálja, egyensúlyát helyreállítsa. Az energiák kiegyenlítéséről, harmonizálásáról van szó.

A csontokat nem szó szerint kovácsolom, hanem segítek nekik a pontos pozíció újbóli elfoglalásában. -

 

A fájdalommal járó tartó és mozgató szervrendszeri betegségek manuálterápiával (kézzel végzett szakszerű fogások, azaz csontkovácsolás) történő gyógyításnak tényleges eredete több ezeréves múltra tekint vissza. Masszázs már a történelmünk korai szakaszaiban is jelentős helyet foglalt el a természetgyógyászat rendszerében. A mai természetgyógyászat is előszeretettel alkalmazza minden téren.

Betegségtünetek alakulnak ki, amelyek elsősorban fájdalmat és egyéb kellemetlen érzést, komplett tünet együttest produkálnak. A természetgyógyász gyertyázással ezeket gyorsan és hatásosan meg tudták szüntetni.

A hasmasszázs óriási előnyökkel jár: A természetgyógyász segít vele kiegyensúlyozni az emésztőrendszer működését; csökkenti a túl aktív és serkenti a túl renyhe bélműködést.

A Kneipp-terápia alapítójáról, Kneipp tiszteletesről (1821-1897) kapta a nevét. Természetesen nem ő volt az első, aki a természetközeli gyógymódokról gondolkodott. A természetgyógyász ma is szívesen ajánlja. Más módszerek híján már a korábbi évszázadok orvosai is arra kényszerültek, hogy a természethez nyúljanak vissza.

A köpölyözés ismét aranykorát éli a természetgyógyász kezelések között. A régi időkben, szokásos gyógyeljárás volt mind a nyugati, mind a keleti gyógyításban. Kínában a Ling - dinasztia korából, i.sz. 281-bol maradtak feljegyzések róla. 1945-ig Hazánkban is elterjedt volt, és a hagyományos orvosi gyakorlatban is használták.

A betegség nem más, mint az agynak a környezeti tényezők alapján adott biológiai válaszreakciója. Évek óta nyitott szemmel figyelem a környezetemet és ennek kapcsán tökéletesen egyetértek a következőekkel.
A testben minden elváltozásnak biológiai oka és értelme van, amit a lélek vezérel az agyon keresztül.

A MAGNETER készülék elektromágneses impulzusokkal harmonizálja, felerősíti a meggyengült szervezetet, ezáltal az egészséges működést segíti. Magneter elpusztítja nem kívánt kórokozókat, elősegíti a relaxációt

Masszázs az egyik legrégibb és legmegnyugtatóbb természetes (káros mellékhatásoktól mentes) technika, a betegségek gyógyítására megelőzésére és, az egészségünk megőrzésére és jobbítására.

Egyre inkább minden természetgyógyász elfogadott ténynek tekinti, hogy a betegségeknek minden esetben megvannak a lelki okai. Ezekben az esetekben, mint természetgyógyász legfontosabbnak a lélek megnyugtatását, és a helyes önértékelés, önkép kialakítását tartom.

A szervezetének természetgyógyász szempontok szerinti állapotát a sav - lúg egyensúly határozza meg. A leggyakoribb állapot az elsavasodás, amin a lúgosítással tudok segíteni. A jó méregtelenítés hatékonyabbá teszi a táplálék feldolgozását, kiegyensúlyozottabbá válik az anyagcseréje, erősebb az immunrendszere és javulni.

Természetgyógyász, bioenergetikus radiesztétaként vizsgálom az Ön szervezetére ható és környezetében jelenlévő káros vagy hasznos sugárzásokat. Ezeknek a radiesztéziai méréseknek a tükrében állítom össze a természetgyógyász bioenergia kezelések menetét. A természetgyógyászat elválaszthatatlan része, ez által a bioenergetika alapjának is tekinthető.

A reflexológiát (talpmasszázs) a természetgyógyász nemcsak különféle betegségek gyógyítására használja, hanem állapotfelmérésre és megelőzésre is. A reflexológia az emberi test minden egyes részének megfelelő működésére kiható, természetgyógyász által, reflexzónák masszírozással történő ingerlésének tudományos technikája.

 

A betegekkel folytatott mély lelki kitárulkozások közben ismertem fel, hogy a természetgyógyász kezelések hatékony módszerei között jelentős helyet foglal el. Emléksúly, megélt vagy elképzelt negatív élmény, ami hatással van az ember idegrendszerének a működésére. Ha az ember életében hirtelen váratlanul megrázó rossz emléket szerez, s ez őt nagyon megviseli.

A természetgyógyász kezelések egyik leghatékonyabb eszköze a szellemgyógyászat. Olyan betegségek esetén, ahol a mai racionális ismereteink kevésnek bizonyulnak, egy magasabb intelligenciához kell fordulnunk. Ez a szint valamennyiünkben megvan, hiszen hordozunk mindnyájan egy cseppet belőle, és ez nem más, mint a szellem szint.

Szín fény és kristályterápia nagyszerűsége az, hogy mindhárom terápiás eljárás pozitív együttes eredményeként a kezelés alatt mind a kliens, mind a természetgyógyász a megváltozott tudatállapot következtében a téridő egyidejűségben van. Így lehetőség van arra, hogy a múltban és a jövőben is regresszív és progresszív terápia kerüljön megvalósításra.

A talpmasszázs több ezer éves múltra visszatekintő, tapasztalaton alapuló tudomány. Segítségünkre van a teljes ember szemlélésében, és ezért a holisztikus gyógymód kialakításában.

Farkas József

Természetgyógyász

06-70 / 380-34-99

info@termeszetgyogyasz.tv

farkas-jozsef-termeszetgyogyasz
Csáki Edit

Természetgyógyász

06-70 / 506-12-78

info@termeszetgyogyasz.tv

csaki-edit-termeszetgyogyasz